Scheidingsbemiddeling

U en uw partner hebben besloten uit elkaar te gaan. Een moeilijke en emotionele periode waarbij er veel op u afkomt. Ik als scheidingsbemiddelaar heb als doel conflicten te vermijden tussen beide partijen en op zoek te gaan naar een meest prettige en voordelige oplossing voor jullie beiden.

 

Als scheidingsbemiddelaar (in omgeving Alkmaar en omstreken) heb ik als doel om alle belangen die er spelen, op tafel te krijgen. Dit zijn gemeenschappelijke belangen als er kinderen zijn, maar ook ieders gerechtvaardigde eigen belang. Samen met jullie ga ik op zoek naar oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met al deze belangen.

 

Voordelen van scheidingsbemiddelaar Mr. Eugène van Hemert

  • Ook beschikbaar in het weekend en in de avonduren
  • Kantoor aan huis. Informeel en lagere tarieven
  • 19 jaar succesvol scheidingsbemiddelaar

 

Bel of mail Mr. Eugène van Hemert: ☎ 072-5129585 📱 06-12096321 📧 info@ak-rk.nl

 

Wanneer kiest u een scheidingsbemiddelaar?

Het beëindigen van een relatie en de afwikkeling van alle bijkomende zaken is een gecompliceerd proces. Er moeten antwoorden worden gevonden op vragen als: Wie gaat waar wonen? Wat gaat er gebeuren met de kinderen? En hoe worden de financiën afgewikkeld? Ingrijpende onderwerpen die vaak tot onderlinge strijd leiden.

 

Wanneer beiden de intentie hebben om er zo vreedzaam mogelijk uit te komen en de communicatie in stand willen houden, dan is scheidingsbemiddeling (scheidingsmediation) een verstandige keus. Onder begeleiding van scheidingsmediator, Mr. Eugène van Hemert, wordt er gezocht naar de best mogelijke oplossingen voor beiden zonder langdurige conflicten en onnodig hoge kosten.

 

Scheidingsbemiddeling en mediation in AlkmaarHoe werkt scheidingsbemiddeling?

Om uw situatie te kunnen beoordelen, neemt u vooraf telefonisch contact op. Nadat u uw situatie heeft uitgelegd en uw wensen kenbaar heeft maakt volgt een voorstel waarin staat hoe het traject van scheidingsmediation zal verlopen en wat de kosten zijn.

 

In de bemiddeling wordt een klimaat gecreëerd waarin u tot afspraken met elkaar komt. Als scheidingsbemiddelaar breng ik ordening aan, maar biedt ook ruimte voor emoties die bij elke scheiding meespelen. De afspraken die bij een scheiding worden gemaakt, worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

 

Deze overeenkomst vormt de basis voor een nieuwe toekomst die u met behulp van mij als scheidingsbemiddelaar, zorgvuldig gaat voorbereiden. U onderhandelt zélf over goede afspraken, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met alle belangen die spelen. In de regel levert deze werkwijze veel beter maatwerk op dan een van bovenaf door de rechter opgelegde regeling.

 

Voordelen van scheidingsmediation

Scheidingsmediation is er vooral op gericht om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen waardoor langdurige conflicten en hoge kosten worden voorkomen. Vaak in het belang van de kinderen. Er worden afspraken gemaakt bij de verdeling van de spullen en financiën. Dit lukt beter wanneer beiden de intentie hebben om dit gezamenlijk, in goed overleg, op te lossen. Een scheidingsmediator helpt hierbij.

 

De voordelen van scheidingsmediation:

  • Langdurige conflicten worden voorkomen
  • Meer begrip voor elkaar en ruimte voor emotie
  • Lagere kosten
  • Kinderen ervaren minder last van de scheiding
  • Een snellere afhandeling van de scheidingsprocedure
  • De gang naar de rechtbank wordt voorkomen
  • Geeft rust en overzicht

 

Waarom kiezen voor Advocatenkantoor Rembrandtkwartier Alkmaar?

Scheidingsbemiddelaar Alkmaar Advocatenkantoor RembrandtkwartierScheiden is ingrijpend. Wanneer u een scheidingsbemiddelaar zoekt, wilt u iemand met ruime juridische ervaring en inleveringsvermogen om dit soort situaties zo goed mogelijk te begeleiden. U wilt er namelijk zeker van zijn dat afspraken goed geregeld zijn.

 

Met ruim 20 jaar ervaring helpt Mr. Eugène van Hemert u door deze moeilijke situatie. Niet alleen helpt Eugène van Hemert bij het maken en vastleggen van heldere afspraken, ook kunt u uw emoties kwijt en het gesprek aangaan met uw partner.

 

Advocaten Kantoor Rembrandtkwartier werkt hoofdzakelijk vanuit huis en is er voor iedereen die woonachtig is van Alkmaar, Zaanstreek, Purmerend tot en met Hoorn. Door een scheidingsbemiddelaar te kiezen uit uw eigen streek, voelt het een stuk vertrouwder aan.

 

Kosten scheidingsbemiddeling

Scheidingsbemiddelaar Mr. Eugène van Hemert heeft kantoor aan huis (Alkmaar). Daardoor zijn de kosten van scheidingsmediation een stuk lager dan bij grote advocatenkantoren. Bovendien creëert het een prettige en informele sfeer en kunt u bij Eugène van Hemert terecht in de avonduren en in het weekend. Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Bel voor een oriënterend gesprek: 072-5129585 / 06-12096321 of kijk op de pagina tarieven scheidingsbemiddeling.